Online toetsing

Alles wat je altijd al wilde weten over digitale toetsing

Boektweepuntnul200 presentatie

with 3 comments

Afgelopen zaterdag was het zover: de presentatie van Boektweepuntnul. Vorig jaar gebeurde dit ook al een keer met 125 schrijvers, nu met de nieuwe editie waren het 200 schrijvers en belangrijker nog 200 besproken Social media tools.

Veel van de co-auteurs hebben al geblogd over de presentatie: Frans Droog, Willem Karssenberg en Wilfred Rubens (editie 2011).

Na de koektweepuntnul werd gestart met de Battle of the trendwatchers. Door middel van het verdedigen van stellingen door Remco Bron en Vincent Evers en de opinie van de zaal werd een standpunt en uiteindelijk een winnaar bepaald. Met behulp van het programma Sendsteps (powerpointplugin) werd het voor de zaal mogelijk om te stemmen. Resultaten van dat stemmen werden desgewenst meteen zichtbaar gemaakt. Het zorgde voor veel interactie met de zaal en, zo nu en dan, hilarische momenten wanneer de trendwatchers elkaar aanmoedigden.

Boektweepuntnul 200 is als app te downloaden in de appstore (Apple) en vanaf woensdag in de Play store (Android). Voor wie een hardcover prefereert: bestellen kan hier.

Nog leuk om even aandacht aan te besteden: the wall van co-auteurs.

Ik raad iedereen die iets meer van Social media wil weten, en wie wil dat nu niet, aan dit boek (of de app) aan te schaffen. Ik hoop dat lezers en gebruikers van Boektweepuntnul net zoveel plezier aan de inhoud hebben als de auteurs hadden met het schrijven van het boek.

Advertenties

Written by Manon Bonefaas

9 oktober 2012 bij 09:50

Geplaatst in kwaliteit, trainingen

Tagged with ,

3 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Afgelopen zaterdag was het zover: de presentatie van Boektweepuntnul. Vorig jaar gebeurde dit ook al een keer met 125 schrijvers, nu met de nieuwe editie waren het 200 schrijvers en belangrijker nog 200 besproken Social …  […]

  2. […] Afgelopen zaterdag was het zover: de presentatie van Boektweepuntnul. Vorig jaar gebeurde dit ook al een keer met 125 schrijvers, nu met de nieuwe editie waren het 200 schrijvers en belangrijker no…  […]

  3. […] Afgelopen zaterdag was het zover: de presentatie van Boektweepuntnul. Vorig jaar gebeurde dit ook al een keer met 125 schrijvers, nu met de nieuwe editie waren het 200 schrijvers en belangrijker no…  […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: