Online toetsing

Alles wat je altijd al wilde weten over digitale toetsing

Feestelijke uitreiking digitale pen

with 2 comments

Een onderdeel van de goodiebag op het NVE-congres  op 17 november, was de verloting van een digitale pen. Vorige week trokken we uit de aanmeldingen een naam  en afgelopen donderdag was het tijd voor de feestelijke uitreiking.

De gelukkige was Peter Bellekom, directeur van NEVI examens. Peter was blij verrast met zijn digitale pen en gaat hem zeker gebruiken. Omdat we Peter kennen als iemand die sterk geïnteresseerd is in innovaties van het examenproces, zijn we benieuwd naar zijn ervaringen.

Achtergrond bij digitale pen

Omdat voor sommige examens het handmatig schrijven of tekenen van groot belang is, is het raadzaam de mogelijkheden van de digitale pen te onderzoeken.
Wat kan ermee? Wat kost het? Is het hufterproof? Werkt het ook met grotere aantallen tegelijk? Hoe krijg je de resultaten in een toetspakket?

In Nederland zijn verschillende systemen op de markt, zoals Mobile Notes, Livescribe en Oxford Paper Show. Ieder met hun specifieke mogelijkheden en kenmerken.

Advertenties

Written by Paul Westeneng

27 december 2011 bij 15:50

2 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] jQuery("#errors*").hide(); window.location= data.themeInternalUrl; } }); } onlinetoetsing.wordpress.com – Today, 7:09 […]

  2. […] jQuery("#errors*").hide(); window.location= data.themeInternalUrl; } }); } onlinetoetsing.wordpress.com – Today, 7:16 […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: