Online toetsing

Alles wat je altijd al wilde weten over digitale toetsing

Gebruikersdag 1 december

leave a comment »

Vandaag hebben we tot ons grote plezier de gebruikersdag georganiseerd. De belangstelling was groot. Voor de doelgroep beleidsbepalers was het thema Management Informatie en voor de doelgroep gebruikers was het thema De werking van TeleToets en de gezichten erachter. Sales manager Piet Philipsen gaf een algemene inleiding op de gebruikersdag. Hij benadrukte daarbij het belang om met klanten in gesprek te zijn en te blijven. Natuurlijk kan dat in een f2f setting maar dat kan ook virtueel: via LinkedIn bijvoorbeeld. Op LinkedIn hebben we onze eigen gebruikersgroep Andriessen en Partners. Onze gasten zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze groep. Natuurlijk worden alle andere klanten ook uitgenodigd voor deze gebruikersgroep. Uiteindelijk is de hoofddoelstelling van Andriessen en Partners om klanten en hun kandidaten te voorzien in het ongestoord afnemen van examens. Klanten kunnen daarin helpen door hun zienswijze en ervaringen te delen met Andriessen en Partners.

De werking van TeleToets en de gezichten erachter.
Voor veel van de klanten die TeleToets dagelijks gebruiken leverde deze gebruikersdag toch extra informatie op. Klanten werd gewezen op de nieuwe lay-out en op de nieuwe vraagsoorten. Ook de combinatie van verschillende vraagsoorten, multiple choice, multiple select en open vragen met upload (bv een filmpje of een excelbestand) werd uitgebreid besproken. Leuk was dat gebruikers ervaringen uitwisselden over praktische problemen rondom examinering. Voor ons was de dag leerzaam omdat wensen van klanten heel helder uitgesproken werden. Er werden dan ook veel aantekeningen gemaakt door Andriessen en Partners zodat we deze wensen kunnen onderzoeken op haalbaarheid en eventueel mee kunnen nemen in een volgende release. Een leuke bijkomstigheid was dat sommige klanten het wel heel erg leuk vonden dat ze na vijf of zeven jaar telefonisch contact nu eindelijk het gezicht achter de helpdesk of het secretariaat van Andriessen en Partners zagen.

Workshop Management Informatie
De aanwezigen waren over het algemeen verbaasd over het groot aantal mogelijkheden om managementinformatie uit TeleToets te halen. Hierdoor wordt het mogelijk om de eigen examenorganisatie effectiever en efficiënter in te richten. Bij deze workshop brachten de gebruikers ook veel informatie naar ons en stelden vragen waardoor we verder richting kunnen geven aan de ontwikkeling van TeleToets.

Na een gezellige lunch met de medewerkers van Andriessen en Partners stortte iedereen zich weer in zijn eigen werk. Een aantal deelnemers betreurde het dat ze een keuze moesten maken tussen de twee workshops. In het voorjaar van 2010 kunnen ze in de herkansing dan staat de volgende gebruikersdag op stapel, we houden u op de hoogte.

Advertenties

Written by Manon Bonefaas

2 december 2009 bij 18:00

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: